søndag den 27. juli 2008

Berlin en by med mange rum 7Jeg er blevet spurgt af Rimkoger om jeg havde billed inde fra pudderdåsen og de er her:
Disse fotos er taget inde i den nye kirkesal. Jeg tog mine billeder et ad gangen hele vejen rundt. Jeg oplevede en meget dyb og dæmpet atmosfære. En stemning, der er vidt meget forskellig fra stemninger jeg har været i andre kirkerum og jeg har været i mange. I flg. turistguiden har man nogle af de tidligere efekter fra dem gamle kirke i dette kirkerum. Det var det pudderdåsen inde fra.


6 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Anita!

ja man fornemmer en helt speciel stemning...elsker også at gå i kirker, særligt i udlandet eller i andre byer (jeg går ikke i kirke sådan om søndagen, men har været i en del kirker af kulturhistoriske grunde eller i forbindelse med et gospelkor, jeg sang i i en del år) og der er ofte en ret fredfyldt atmosfære og det er ofte tiltrængt, når du som turist ofte farer rundt og ser alt muligt..så glemmer man nogen gange at holde pause...og så er en pause i en kirke både ret afstressende men samtidig ret interessant....smukke billeder, du har taget...

billedmager sagde ...

Det er pudsigt at høre om din kulturhistoriske tilgang.

billedmager sagde ...

Din ros af mine billeder.

Anonym sagde ...

Vi kommer til Berlin så ofte som vi kan.. det er virkelig vores by. Så jeg har naturligvis også besøgt kirken, og har sågar været til en koncert derinde. Det var virkelig specielt og lyden fantastisk. Bare ærgeligt at de har bygget en klods ved siden af den smukke ruin.

Dejlige billeder :)

Rimkogeren sagde ...

Waau, vildt fascinerende, Hører næsten Mozarts Requiem for mit indre øre.

billedmager sagde ...

Jeg vil godt tro at akustikken er fantatisk i det rum. Du har ret Johana at der lidt synd med en kirke i moderne stil sammen med den gamle klassiske bygge kirke.

Rimkoger! Det tror jeg på!