mandag den 25. maj 2009

Isdessert et kunstværk.


Min yngste datter glædede sig over, at hun nu kun har læseferien og eksammen tilbage inden, at hun kan kalde sig student.. Hun inviterede os ud at spise på en kro i Nordsjælland. Jeg fik denne dessert som punktum for en god middag. Desserter er det rene kunstværk også denne her. Jeg skulle lige sige at den smagte forrygende godt.

22 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt at jeg lige har spist et æble, for den isdessert ser modbydelig fristende ud, mums ;-)

Dejlig datter du holder dig - hils hende og ønsk pøj, pøj med eksamen! Og hils selvfølgelig din anden dejlige datter :-D

billedmager sagde ...

Tak for din kommentar! Jeg skal lade dine hilsner gå videre!

Anonym sagde ...

Sikke dog en lækker isdessert! Flot måde at fejre dagen på. Men jeg syntes da også der var noget med din ældste datter skulle blive student nu her eller er hun allerede blevet det?

billedmager sagde ...

Det går jo ikke altid, som man håber, at det skal gå.
Min ældste datter har arbejdet på at komme i land. (kryptisk?)

dyanna sagde ...

I like your blog.Nice pictures.

En fattig troubadur sagde ...

Stop en halv! Jeg tror at "anonym" tænker på hun også gik på Nørre Gymnasium hvor jeg selv har haft en datter gående der fortalte mig hun ikke bestod? I så fald er det så gået galt igen? Men til lykke med den yngste, og sikke en flot dessert.
PS: Nu du nævner alle de andre billeder dyanna - der mindes jeg da der var en med et kørekort. Har den ældste så fået taget det i mellemtiden?

billedmager sagde ...

Jo og du kan tro, at hun kører godt!! Hun klare sig udmærket på HF, som hun tager for at gøre det færdigt. Hun har faktisk bestået musik med fire. Det var hun rigtig glad for. Hun har også klaret sig udmærket.
Jeg er rig jeg har nogle køre mig hjem, når jeg er træt, endda to chaufører LOL.

Lille natsværmer sagde ...

Hovsa, nu kan jeg da slet ikke følge med i, hvad i allesammen taler om?

1. Hvad var det med at dumpe på Nørre Gymnasium?
2. Bliver hun så student nu eller ej?

billedmager sagde ...

Lille Natsværmer!
Nej hun fik ikke sin eksamen på gymnasiet. Men de fag som er bestået kan hun bruge i en HF eksamen i stedet for. Så får min datter en HF eksamen istedet for en studenter eksamen.

Lille natsværmer sagde ...

1. Hvorfor ikke det?
2. Hun får den vel her til sommer?

En fattig Troubadur sagde ...

Stop selv en halv; "Lille Natsværmer" - Jeg tror sådan set godt at "anonym" kunne tænke sig at få et svar på hvad der menes med ,,har arbejdet på at komme i land''.

Lille Natsværmer sagde ...

Beklager Fattige Troubadur - min fejl. Selvfølgelig skal vi lade Billedmager svare på hvad der menes med at have arbejdet på at komme i land, først.

billedmager sagde ...

Jeg mener at min datter er igang med at gøre sin Hf eksamen færdig. Så hun kan sige, at hun nu har sin ungdomsuddannelse. Jeg brugte et søfarts udtryk, fordi jeg mener at når man ikke klare sin studentereksamen, kan man være ude at svømme eller på dybt vand.

En fattig Troubadur sagde ...

Forfærdeligt at høre!
Det må virkelig have været et hårdt nederlag at direkte dumpe sin studentereksamen, når nu man hører i medierne at flere og flere sagtens kan klare sig igennem! Jeg føler virkeligt med jer og håber tingene ordner sig en skønne dag. Men glædeligt at din yngste kan klare sig.
God pinse

billedmager sagde ...

Tak for din medfølelse! Det var også en hård omgang følelsesmæssigt!
Men det er jeg kommet over og min datter har fået nogle gode oplevelser siden hen. Det er det vigtigste for mig.

billedmager sagde ...

To Dyanna Thank you for your comment.

Det stærke rævslben sagde ...

fremragende og lækker is dessert må jeg gladeligt indrømme, det må da ha' været lidt af en fest!. havde i os en sildebuffet hvis man må spørge sådan ? ... hva man kan høre fra tidligere indlæg fra blandt andet den fattige troubadur, har den ældste søster så os fået sig en lækker is dessert eller hvordan står det til med hende og hf eksamen ?

billedmager sagde ...

Hej ! Jamen det vigtigste er at ens børn oplever at de nogengange har deres forældre alene uden den anden. Det har jeg det godt med.

Den fattige Troubadur sagde ...

Der tror jeg nu "Det Stærke Rævlsben" spørger om i ligeledes har været ude at fejre at den ældste bliver hf-stundent her til sommer?
Men hva ved jeg, jeg er jo blot en fattig troubadur, der ikke dur' til nogen ting, jeg rejser vidt og bredt omkring - en underlig figur'

Jest Eak's Nedslidte paprør sagde ...

Ej nu stopper du Anita! sikke da en lækker isdessert.! hvor ku man dog få fingrene i sådan en lækkerbisken ?.. Og sikke da en masse flotte billeder på denne hjemmeside, hvem er denne hersens dygtige fotograf egentlig ?

Tina T sagde ...

mmm... jeg kan godt lide is!

billedmager sagde ...

Hej Tina T! Det kan jeg også! Denne her var rigtig lækker!