søndag den 8. marts 2009

Så noget lidt andet

Her er et billede fra samme år som de forgående. Det igen i en anden genre end foregåend. Jeg tror at mere er noget med at regne en automatisktegning også farvelægge den. Er det tubefarven der smyger sig rundt om kuglen eller?

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke se andet end nogle flotte farver og en tiltalende form - men det er vel også nok?

billedmager sagde ...

Helt bestemt! Jeg er selv meget glad for farverne.at være Der behøver ikke nogle svar på alting her i verden. Jeg siger tak for din kommentar.

Anonym sagde ...

Jeg betragter ikke mig selv som noget i retning af billedmager, for jeg kan ikke tegne, men jeg var engang på et kursus ovre i Århus, som jeg troede drejede sig om noget helt andet, og så stod der MALEKURSUS på døren, da jeg ankom!

Jeg blev, når jeg nu var taget den lange vej. Det viste sig at være meget skægt. Vi malede vådt i vådt og gjorde lidt at det samme som du med at starte et tilfældigt sted og så bare lade tingene udvikle sig.

Efter at jeg var kommet hjem, prøvede jeg et par gange, men jeg synes, det er besværligt med det der vandpjaskeri. Det kunne måske være sjovt at prøve med en mindre besværlig metode ...

billedmager sagde ...

Det er dejligt, at du reflektere på mine billeder.
Det er jeg rigtig glad for. Jeg synes at det er en kompentent respons.
Noget jeg kan bruge til noget. Mange tak for det.
Det er ikke så besværlig at gå igang med udtrykke sig i billeder. Der en masse muligheder ikke kun "vådt i vådt". Nu var det godt nok sådan et kursus du var på.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Anita !

et rigtigt spændende billede synes jeg...en skøn farve den der brændte orange....kan rigtig godt lide de bevægelser der er i billedet....godt lavet...

billedmager sagde ...

Hej Anita!
Mange tak for dine ord. Jeg er selv rigtig glad for det.
Mange god hilsner til dig fra mig!