tirsdag den 17. februar 2009

Vinterferie

Jeg må sige at det lige nu er vinter med stort v. Vores æbletræ står med sne som om der er drysser flormelis på. Jeg synes at der er en speciel stemning når der ligger sne over det hele. Åh sne er det bedste jeg ved når det virkelig er vinter!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Helt enig - herligt, når det er rigtig vinter. Problemet er, at det er det jo ikke. Er der ikke noget med, at foråret burde begynde i marts?

billedmager sagde ...

Det kan sagtens være koldt marts også. Jeg har en erindring om sne på overlæddderet på min søsters barnevogn i slutningen af marts.

Anonym sagde ...

Ja, det kan det. Desværre. Sne og kulde er i orden i den tid, hvor det er mørkt det meste af dagen. Men i marts er det en uforskammethed!

billedmager sagde ...

Rasmine! Se på solen og mærk at det bliver lysere dag for dag! Jeg har set forårsbebuder, erantis og vintergækken. Jeg har også set påskeliljer begynde at skyde op ad jorden. Jeg kan godt forstå, at du længes efter det lune vejr og det helst skal nu her lige om lidt. Tak for dine kommentarer!

Anonym sagde ...

Jeg synes, dette her vejr er en uorden på denne tid af året. Det er jo, som om vinteren først lige skal til at begynde - men du har da ret i, at man kan nyde lyset.

Selv om jeg faktisk holder meget af vinteren (til rette tid!), er foråret og efteråret mine yndlingsårstider. Ekstreme temperaturer er nemlig ikke min livret.