tirsdag den 20. oktober 2009

Mandags tema: Natur

I denne uge hedder mandagstemaet: "Natur"
Jeg tænker på at jeg mindst en gang om ugen går en tur rundt om Søndersø ved Jonstrup i Værløse. Det er mit lille paradis. Søen ligger i en lavning i landskabet, der strækker fra Jonstrup i Værløse til Bagsværd i Gladsaxe. Jeg har skrevet om dette sted flere gange, for det er en "perle" . Jeg går igennem skov og marker. På den ene side er der skrænter ned til søen. Tæt på P- pladsen er der en mose. Sø områddet har en rig fauna. På billedet kigger jeg ud på søen fra skovsiden af søen. Alt er ganske stille og tyst.Naturen kan andre steder være mere vild og barsk, som ved havet. Her har jeg fotograferet ved den svenske vestkyst ved Halmstad nord for Hallansåsen.
I begyndelsen af september var jeg på tur sammen med Frank til Tylsö badehotel. Her gik vi en formiddag rundt om en lille pynt med en kyststi, hvor det gik op og ned. Stedet var stenet og bar præg af at kysten med bølger og vinden som slider på planterne.
Jeg elsker havets og vindens barske rusken i krop og sjæl. Jeg er vokset op med havet ved Hundested og er en væsentlig del af mig. Naturen er livgivende og god at bevæge sig rundt i.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

bildet av skyene var bare kjempefint:-)

Bea sagde ...

så fine bilder:o)


Klem fra Bea

Madame sagde ...

Sikke dejlige billeder, Anita! jeg kommer tit i Værløse og elsker naturen ved Søndersø :-)

billedmager sagde ...

Tak, Madame! det glæder mig vi deler nydelsen af naturen rundt omkring Søndersø.

Pia sagde ...

så smukke billeder, ja vi har gået utallige ture rundt om den smukke sø og før i tiden løb vi rundt om den da formen og knæene var til det. Du må have en god aften.

billedmager sagde ...

Hej Pia!
Selv tak.