onsdag den 31. marts 2010

Mandagstema: Lidelse


Lidelse var det Jesus gennemgik på vej mod sin korsfæstelse som en ofring for de kristnes skyld og deres frelse. Det er også en smerte tilstand i meget lang tid og næsten uholdeligt. Lidelsen bliver oplevet af mange mennesker på et eller tidspunkt i deres liv. Men det er en periode som regel overstås og det gode liv kommer igen. Der er også nogen, der påfører sig en lidelse ved at skære sig selv. Så bliver det synligt at inderst er det kaos for dem og det gør ondt. Jeg synes at er uhyggeligt, når det er nødvendigt at gøre sådan. Jeg ønsker alle en god påske!
Her er andre lidelseshistorier

2 kommentarer:

Donald sagde ...

Det er de besynderlige ting, dem, som folk i samtiden ikke syntes var almindelige, som man husker fra Jesu arrestation og korsfæstelse. Det er som du siger en skrækkelig uudholdelig historie, men det er faktisk også mærkeligt, at man ikke ser historierne i evangelierne ud fra de andre kildematerialer, som vi har i dag.

Det er forfærdeligt at der er nogen, der skærer i sig selv. Jeg kan slet ikke forstå det.

billedmager sagde ...

Det kan jeg godt forstå, at det er uforståeligt at unge mennesker skærer i sig selv. Jeg har oplevet det i en klasse jeg havde som faglærer. Vedkommende fik hjælp per omgående.