mandag den 24. maj 2010

Mandagstema: Følelser

Her i weekenden var jeg af sted på tur sammen med Frank og et par dansekammerater. Det var Sofiero Slott med den store slotshave fyldt med rodrodendron der var målet for vores tur. Dagen var sat af til et socialt arrangement i vores folkedanser forening og vi begyndte turen med at finde en alternativ vej til Sofiero. Det var lidt utrygt indtil vi fandt tilbage til Helsingborg igen og kunne køre ud til kysten. Her fandt vi resten af selskabet og følelsen af fælleskab og tryghed voksede. Midt på græsplænen slog vi os ned sammen med de andre og spiste vores frokost. Så gik vi en tur rundt i haven og kom helt ned til vandet. Her stod der en osende tåge og spredte sin uhygge. Uhyggen vandrede op til slottet og man kunne mærke det kolde sus. Gusen lagde sig rundt om slottet og fornemmelsen af en mulig røg fra slottet blev tændt et øjeblik i ens fantasi; indtil solen varmede kulden væk og varmen sneg sig tæt på en igen og gav  følelsen af sommer tilbage. Sådan skete det et par gange i løbet af dagen.
 Vores udflugt endte i Lund , hvor vi besøgte vores venskabsforening. Et besøg vi har glædet os til. Det var en lang dag med en god appetit og danseglæde, som sluttede sent. Mine øjne føltes tunge, da vi kom hjem kl. halvtre om natten.
Her kan du læse andre indlæg om følelser

6 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Fin tolkning :-)
Hovs og forresten: Tak for din snailmail.

billedmager sagde ...

Tak for din kommentar!

Madame sagde ...

Det lyder som den dejligste tur, I havde! Jeg har tit læst om Sofieros smukke rododendronplanter, men jeg ikke oplevet dem selv endnu.

billedmager sagde ...

Det var en oplevelse med historisk vingesus!

Petunia sagde ...

Det må må ha vært fantastisk å se disse rododendroene i full blomst:)

billedmager sagde ...

Det har du ret i.