mandag den 30. august 2010

Mandagstema: Kontakt
En dag i april kørte Frank og jeg over til Fynshoved nord for Kerteminde. Gåturen rundt om halvøen gav os mulighed at være i kontakt med hinanden. Kontakt er at man komunikere sammen og har opmærksomhed på hvad der sker og bliver sagt. Når vi tager af sted sammen, er der mulighed for at komunikere uden at der er andre forstyrende elementer og kontakten bliver meget intens.
Kontakten til andre behøver ikke altid at være intens. Det kan også bare være et vink! en gestus, som kan betyde jeg vil snakke med dig, hej jeg kender dig eller bare et Hej!
 Kontakten kan være per langdistance eller ganske tæt på, så man lige frem snakker sammen. Der kan godt være en snak med en anden uden at kontakten er der. Modparten sidder og tænker på noget helt andet! Det vigtige er at man har i det hele taget har kontakt med andre mennesker. Vi lærer af hinanden både sprog og sociale regler.
På fotoet står en lækker dessert, som vi fik serveret og her fik kontakten imellem os ny næring. Det er den psykiske næring der er vigtig, at vi får.

Her kan du læse andre indlæg om kontakt!

4 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Tak for din kommentar :-) Ja, du har ret. Kontakten har mange ansigter.

billedmager sagde ...

Det er lige præcis det den har. Tak i lige måde!

Madame sagde ...

Det var et fint eksempel på kontakt, du kommer med. Og sikke en lækker dessert I fik på jeres tur.

billedmager sagde ...

Den smagte også godt!