mandag den 18. oktober 2010

Mandagstema: Ødelagt



Ødelagt! Det er et godt ord at skrive om! Her viser jeg vores have foran vores have foran huset! Til venstre ses carporten; den har set bedre dage og viser det ved at plankerne af faldet og nogle af dem som stadig væk sidder på er godt buet.
Carporten er stærkt i forfald og det vil jeg kalde ødelagt! Det samme var vores gamle plankeværk. Ødelæggelsen sker når vejr og vind påvirker træet og der opstår skader i form af råd eller svampeangreb.
At være ødelagt kan man også være ved tanken om alt det der skal laves. Mest er det fordi det kan føles uoverskueligt alt få handlet på det.
For nogen er det godt at hygge sig med vennerne med alkohol i glasset eller på flasken. Hvis man gør det igennem længere tid og får mange genstande hver dag, kan man tale om at være ødelagt af druk. Ødelagt er en beskrivelse af at noget eller nogen går i opløsning.

Her kan du læse andre indlæg om Ødelagt

10 kommentarer:

Pialotta sagde ...

Ödelagt och skräpigt.. men du fick din bild.. så bra:) Ha de..

Anne-Berit sagde ...

Den så ut til å ha sett bedre dager ja,men alt slites jo med tiden.Flott bidrag:)

Rimkogeren sagde ...

Tak for begge dine kommentarer:-)
Sic transit gloria mundit = Sålede forgår denne verdens herligheder.

Petunia sagde ...

Det er på en måte godt å se at ødelagte ting lett samler seg opp hos andre også;)
Jeg har en garasje full av slike ting og tang som ikke virker mer, men ingen til å kjøre det bort...

billedmager sagde ...

Vores carport er godt slidt og bliver fornyet med tiden. Plankeværket er faldet for brækjernets ubarmhjertige hiven og sliden. Nu har vi blot et grønttrådhegn.
Rimkoger jeg synes jeg har hørt den før! Du har ganske ret! Tak for jeres kommentarer!

AnneKa sagde ...

Flott bidrag til ukens tema:))

billedmager sagde ...

Tak for dine positive ord, AnneKa!

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Ødelagt, ja det ord dækker faktisk mere end man skulle tro, det har du udtrykt flot her Anita, men at ødelægge noget er ikke altid lig med negativt, at destruere gamle papirer, er en både nyttig og pragtisk ting, og jeg finder faktisk ro i processen med at rive gamle papirer i stykker.
God weekend.

Madame sagde ...

Det er flot, som du kommer rundt om ordet ødelagt, Anita. Ha' en rigtig god lørdag aften!

billedmager sagde ...

Michael! Det er rigtigt at selvom det er et negativt klingende ord er der også noget positivt i det nemlig at ødelægge for at kunne få orden eller for at der kan komme noget nyt!
Madame! Jeg håber at du har hygget dig iaften også. Jeg har været i nærheden af dit område iaften. Tak for dit gode ønske!