tirsdag den 1. februar 2011

Mandagstema: Småting eller små ting
Jeg elsker små pyntegenstande. I Danmark kalder vi det nips. Jeg har valgt at vise nolge af mine trolde. Nogle af dem er ikke så små endda. De to øverste er skabt af min farbror og efter min fars død er der nu to trolde fra samme hånd - måske er de slægtninge og har fundet sammen efter mange års adskillelse. Det midterste foto viser nogle trolde, der stammer forskellige steder fra. Det ene par er fra Bornholm og flyttede ind forrige år efter de blev hjemløse.
De to små dukkede pludselig op sidste år i januar måned. Det sidste par er alderspræsidenterne. De har fulgt mig siden min 18 års fødselsdag. På det nederste billede har jeg fundet et par forældre til min trolde dreng og faktisk kom der også et par søskende til ham også. Det kalder jeg for en sammenbragt familie! Det var lidt om nogle af mine små ting også kaldet nips!
Her kan du ses andre indlæg med småting eller små ting.

11 kommentarer:

Petunia sagde ...

Troll er søte!! Ikke det minste slemme eller onde;)
Disse små tingene dine, er kjempesøte og sjarmerende!!

billedmager sagde ...

Tak for dine søde ord

Rimkogeren sagde ...

Tak for din hilsen :-)
Dit indlæg kan da vist kaldes for det ren trolderi...

billedmager sagde ...

Ja, det kan du tro! Tak i lige måde!

Maria sagde ...

Det er en fin historie bak de små trollene dine.

Madame sagde ...

Det er nogle søde trolde du har, Anita! Jeg havde engang en serie af Gjøl-trolde, men desværre blev de væk i en flytning.

billedmager sagde ...

Tak for dine ord Madame! Jeg synes at det er ærgerligt at du mistede dine Gjøl trolde.

Margrethe sagde ...

Hvor er de søde, dine trolde. Jeg havde familien: KrølleBølle, KrølleDora og de sidste kan jeg ikke huske hvad hedder. De forsvandt under en flytning på et tidspunkt ;)

billedmager sagde ...

Ok! Så det er måske navnene på de bornholmske trolde? Jeg kendte godt Krølle Bølle! Det er åbenbart farligt for trolde at blive flyttet! Tak for din kommentar.

AnneKa sagde ...

Herlige små karer det der:))

billedmager sagde ...

Tak for dine ord AnneKa