tirsdag den 29. november 2011

Mere om min slægt i Jylland


Her sidder min mormors familie klædt i stadstøjet. Året før kom den lille pige til verden og kom til at hedde Grethe. Hun blev min mors moster og den hun kom til at vokse op sammen med. Min mormor, Elsa, står  imellen hendes mor og far. Hun er omkring 19 år. På den anden side af faderen står hendes lillebror Hans på 14 år. Helt ude til højre står Robert. Han er omkring 23 år. Faderen hed Knud Christian Nielsen. Min mormors mor hed Karen Kirstine Bendix Priess. Knud er fra 1885 og Karen fra 1888. Fotoet er fra ca. 1933 og blev taget i Fredrikshavn.

4 kommentarer:

Jacola sagde ...

Hej Anita
Rigtig sjovt med disse billeder fra vores gamle familie, jeg har et billede af Johan Christian Sophus Emil Priess og Karen Kirstine Bendix. Et billede jeg har fået fra en anden Priess (Per Priess Sørensen), jeg sender det til dig inden længe.

Hilsen
Jan Priess Laustsen

billedmager sagde ...

Hej Jan!
Det er sjovt! Jeg synes også at det er pudsigt at din mor var damefrisør. For min mor Elsa ville også være damefrisør. Hun kunne bare ikke holde til det!
En anden ting er at jeg måske skulle skanne de billedet af de seks damer ind igen også gøre det i farver. Det kan være at det bliver nemere at se damerne.
Hilsen, Anita

Mie sagde ...

Hvor er det fint - og super interessant :)

billedmager sagde ...

Tak, Mie!