fredag den 25. juli 2008

Berlin en by med mange rum

Om aftenen tog vi tilbage til Postdammerplatz for at spise aftensmad. Vi valgte at gå over på den anden side af vejen i forhold til dagen før. Det første vi så var giraffen bygget af LEGO. Der er med andre ord et LEGO-land også i Berlin. Det var bare inde i bygningen. Der var lukket og slukket. Vi gik længere ind og her så vi et stort udendørs areal omkranset af bygninger i glas og stål. Pladsen rundt lå der restauranter. Vi valgte at spise på en der hed Down under. Her kunne man få mad inspireret fra Australien. Lige overfor lå en Imax biograf. Her vises også Filmfestivalen i Berlin. Vi spiste noget lækkert mad og gik ind og så en 3D film om Galabagosøerne. På tidspunkt så jeg op og fandt mit cirkustelttag fra tidligere som dække over pladsen. Da det blev mørkt, kom der til og med projektørere som skiftes vis lyste blåt og lilla på dugen i det runde overdækken. Jeg fyldte at jeg befandt mig i en fantasi verden og ikke i Berlin anno 2008!
4 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

nej hvor en hyggelig tur...du får simpelthen bare så meget ud af det, fornemmer jeg....oplever det med alle sanser....dejligt at følge med....spændende sted..

billedmager sagde ...

Tak for din kommentar, Anita! Ja jeg sugede til mig alt hvad jeg kunne! Jeg har jo som sagt aldrig været i Berlin før. Så det handlede om at opleve.

Pia sagde ...

Kn godt forstå du følte at du befandt dig i en fantasiverden, utrolig smukke og stemnings fyldte billeder og dejligt at gense billeder fra Berlin

billedmager sagde ...

Tak for din kommerntar, Pia! Det har du rret i!