onsdag den 10. august 2011

Barcelona here we comeNår man tager syd på forventer man, at der er sol som er bagende varm fra en skyfri himmel. Nemesis var desværre med os, da vi nåede ind i Spanien. Da vi spiste frokost hørte vi buldren i det fjerne. Det var ret højlydt. På restepladsens græs havde en mand lagt sig for at hvile sig, imedens hans familie opholdt sig omkring ham. Han besluttede, at han måtte opgive at sove mere og pakkede sit sovegrej sammen.

Vi fik spist vores frokost og kørte videre. Der gik ca. en halvtimes tid så begyndte det at regne. Først meget tålelidt, senere var som helvede brød løs. Det haglede, lynede og tordnede. Når haglene ramte bilen lød det som om. at der var nogen, der kastede små sten på bilen. Trafikken gik næsten helt i stå. Vi kørte med advarselsblinket tændt, så de andre bilster kunne se os. Der var biler, som holdt helt stille på motorvejen. Farten, når man kørte, var under 30 km. for dem som trodsede regnen. Vi syntes, at det var nødvendigt at fortsætte, for vi havde en aftale med en, der skulle give os nøglen til vores lejlighed.

Men uvejret blev for slemt til, at vi kunne fortsætte videre og Frank kørte ind på en resteplads, hvor vi blev til det var stilnet af. Vores tur kunne fortsætte indtil kultur byen Barcelona.


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Akke nej, heller ikke de sydenske lande er i år gået fri af vejrligets luner...
Godt at jeg ikke pressede på for at komme med Jer til Barcelona ;-) Hvis, da ville mit "pop-up-telt-på-2-minutter" være invaderet af Jer 3, inden at jeg selv nåede ind *LOL*
Men som altid, totalt uventede oplevelser er netop samme, der giver ekstra plads på listen af minder senere!

billedmager sagde ...

Det har du nemlig ret i! Imorgen kommer der en lille fli mere af vores tur.