tirsdag den 9. august 2011

Ude godt, men hjemme bedst
Marianne, Frank og jeg er på vej syd på til Barcelona i Spanien. Vi har lejet en lejlighed inde midt i byen i en uge. På disse to billeder er vi på vej ned syd på. Det første billedet er hotellet vi sov på den første nat. Efter morgenmaden fortsatte vi sydvest på. I Frankrig holdt vi frokostpause og fortsatte videre mod Spanien. Vi troede at vi kunne overnatte lige så smerte frit som i Tyskland. Det kunne vi ikke så vi måtte bruge bilen som sovested. Det var et arbejde for mig at finde ro inden jeg kunne sove trygt. der sker meget på en resteplads om natten i Frankrig.

2 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Velkommen hjem - Hvor var det godt, at I ikke kørte i en Fiat 500, for så havde I været nødt til efter overnatningen at opsøge en kiropraktor.

billedmager sagde ...

Tak, Rimkoger! Det jeg kunne godt tænke mig, at nogle biler er for små og at man så må presse sig sammen. Indtil jeg fandt en måde at ligge på var der som om, at jeg hele tiden var ved at falde ned ad sædet. Så lagde jeg mig til rette igen og begyndte at rutsje ned fra sædet igen. Sådan blev jeg ved et stykke tid indtil jeg fandt en måde at få stabitet på og aldt i søvn.